fbpx
,

Daewoo benzinski motokultivator (5,2kV, 7ks, 4,5l) DATM80110

DAEWOO

75.000,00 RSD

Opis:

Benzinski motokultivator sa motorom, Daewoo DATM80110, ima jednocilindrični četvorotaktni motor maksimalne snage 5,2 kV i 7 ks.
Opremljen je antivibracionim sistemom, koji pruža veću udobnost i nizak nivo umora korisnika.
Imaju ručke, podesive gore, dole, levo i desno.
Benzinski kultivator Daewoo DATM 80110 je jedna od najproduktivnijih jedinica u asortimanu Daewoo modela. Spada u kategoriju multifunkcionalne opreme, koja omogućava rešavanje različitih zadataka – od primarne obrade zemljišta do žetve – zahvaljujući mogućnosti korišćenja velikog spektra priključaka, koji se po principu rada mogu podeliti na aktivne i pasivni.
Priključci uključuju čistače snega, kosilice za seno, kopače krompira i drugo. Zahvaljujući širokom spektru priključaka, DATM 80110 se može koristiti tokom cele godine za zadatke kao što su uklanjanje snega, košenje trave, oranje, brušenje i još mnogo toga.
Ovaj kultivator je opremljen 4-taktnim motorom, koji su specijalno razvili Daewoo inženjeri za kultivatore i traktore, sa povećanim motornim resursom. Karakteristika motora je povećan obrtni moment. Takav motor stvara vrlo malo buke i veoma je pouzdan. Pokreće se ručnim starterom a snaga u je 5.2 kW – omogućava vam da radite čak i sa teškim zemljištem. Minimalno opterećenje na ruci omogućava vam da koristite kultivator dugo vremena bez prekomernog napora.
Menjač je otporan na habanje, zatvoren u kućište od livenog gvožđa, prenosi obrtni moment motora na točkove ili sekače bez gubitaka i dizajniran je za ekstremne uslove rada. Menjač ima dve brzine napred i jednu unazad. Ovo omogućava upravljanje hodnim traktorom u optimalnom režimu i obezbeđuje njegovu upravljivost.
Kovani sekači sa brzim otpuštanjem omogućavaju vam da obrađujete zemlju širine od 600 do 1100 mm u jednom prolazu (ovo zavisi od broja instaliranih delova rezača). Dubina se reguliše pomoću ojačanog raonika jedinstvenog oblika i dostiže do 300 mm. Sigurno je pričvršćen za ram kultivatora i kombinovan sa transportnim točkovima, što obezbeđuje lakoću i pogodnost rada: možete promeniti režim oranja u transportni način jednostavnim okretanjem.

Karakteristike:

Kubikaža: 212 CC
Maksimalna snaga: 7.0 HP/5.2 kW
Kapacitet rezervoara: 4.5L
Paljenje: ručno, starternim kanapom
Širina frezovanja: 750-1100mm
Dubina frezovanja: 100-300mm
Prenos (brzine): -1,0,2,1
Transmisija: kaiš
Sistem podešavanja rukohvata: gore/dole, levo/desno
Točkovi: 4.0-8
Freze: 4 komada * 4 grupe
Nivo buke: 84.5 dB(A) /EN1553:1996

 

Garancija 24 meseca

Proizvodjač

ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “Daewoo benzinski motokultivator (5,2kV, 7ks, 4,5l) DATM80110”

Još uvek nema komentara za ovaj proizvod